Han, Hun og Algobatoren

Algobatoren


Erd og Gez er nødlandet på planeten Jorden og har kun seks timer til at finde en reservedel til deres landingsfartøj. En nærliggende by virker som det rigtige sted at lede. Men det er ikke en almindelig aften i Tuchola, og Erd og Gez blandes snart ind i indbyggernes egne problemer.

“Og så i tegningerne, der stilsikkert går Jaime Hernandez (”Speedy Ortiz dør”) i bedene og tilsætter en solid sjat crime noir. Den kontrastrige sort/hvide billedside med de dramatiske slagskygger står skarpt over for Comolls cartoony karakterdesigns og fortællingens muntre tone, og det er dén frugtbare friktion, der gør ”Han, hun og algobatoren” til en oplevelse for sig.” Erik Barkman i Nummer 9. Læs anmeldelsen her.

“‘Han, Hun og Algobatoren’ har sit eget udtryk, og med de stærke kontraster, den glimrende dosering af dialog og helt ordløse rammer, hvor små handlingsforløb får lov til at ånde, skabes en slags forstadsspøgelsesby, hvor mennesker lever deres stille liv. Med dåseøl og ulykkelige forelskelser.” Michael Lindal Andersen giver 4 af 5 stjerner i onlinemagasinet Nummer 9. Læs anmeldelsen her.

♦Nummer 9 har et interview omkring serien her.
♦Albumet kan købes tegneren. Send mig en mail.

Side fra albumet.

Algobatoren

Erd og Gez i farver. En hollandsk udgivelse af Algobatoren (i farver) var planlagt hos forlaget Strip2000, der desværre lukkede i 2017.